Cetățenii accidentați în Ucraina au fost aduși acasă (FOTO/VIDEO IGSU)

12 februarie 2019 18:290 comentariiVizualizări:

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a adus în Republica Moldova, în după amiază zilei de astăzi, cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina. Conform datelor IGSU, o femeie în vîrstă de 29 de ani, dar și un bărbat în vîrstă de 35 de ani au suferit diverse traumatisme în urma accidentului rutier care s-a produs în țara vecină.

Foto: dse.md

Pentru a prelua pacientii, echipajul SMURD s-a deplasat cu ambulanța în regiunea Vinița, Ucraina. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizați constant de medicii și paramedicii SMURD. Oamenii au fost aduși în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internați la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale. Amintim că accidentul grav de circulație cu implicarea cetățenilor țării noastre s-a produs la data de 08 februarie în regiunea Vinița, Ucraina.

În urma accidentului trei persoane: o femeie și un bărbat în vîrstă de 26 de ani și un alt bărbat în vîrstă de 44 de ani au decedat, iar alte 4 persoane au suferit diverse traumatisme.

Leave a Reply