Connect with us

Politică

Ceban spune cum l-a adus pe Alaiba acasă: Strica aerul. În Parlament același lucru face

Critici dure din partea primarului general Ion Ceban în adresa lui Dumitru Alaiba. Edilul îl acuză că în loc să facă politici bugetar fiscale, acesta face politică pe Facebook și să dă cu părerea pe probleme, care nu sunt de competența sa.

„Am văzut și un președințel de comisie, de economie, care este specialist în toate, mai ales în a comenta pe Facebook. M-am uitat foarte atent, este „om integru, om bun, om cinstit”, are 3 apartamente, o casă, mașini. Nu vor organele de drept să cerceteze de unde un președințel de comisie, care nu a făcut ceva în viața lui, are așa avere?

Apropo, acest președințel de comisie l-am adus eu acasă. Era în diasporă. L-am adus la Ministerul Educației, l-am angajat, iar după jumătate de an l-am dat afară. Că în afară de a strica aerul în minister nu a făcut nimic bun, doar a stricat aerul. Acum strică aerul prin parlament. Și în loc să se ocupe de legi, el scrie pe Facebook, de dimineața până seara. Treziți-vă o dată”, a declarat Ceban.

Edilul mai spune că fiindcă multe au realizat la nivel de țară, scopul lor este Chișinăul. „Am impresia că toate au fost rezolvate în țară”, a precizat edilul. Primarul a mai spus că cei de la guvernare visează la Primăria Chișinău, din acest motiv ei vin cu critici și atacuri.

Populare