CASTING la PLDM: Doritorii de a face parte din NOUL GUVERN, format după alegeri, chemaţi să ANUNŢE din timp conducerea partidului

7 octombrie 2014 14:491 comentariuVizualizări:

Liderul fracţiunii parlamnetare a PLDM, Valeriu Streleţ, a declarat aseară, în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro TV Chişinău, că doritorii de face parte din noul Guvern, format după alegerile parlamentare, au fost “îndemnaţi să anunţe înainte ca lista electorală a partidului să fie întocmită”.

4

“Lista PLDM a fost întocmită după criterii bine definite, astfel candidaţii care şi-au dorit să ramana la Guvern sau să mearga la Guvern după alegeri au fost nevoiţi să anunţe înainte ca lista să fie întocmită”, a spus Streleţ.

„Am discutat cu colegii, astfel că să nu ne pomenim ca toţi candidaţii din listă să plece la Guvern, iar în Parlament să rămână politicienii cei mai puţin mediatizaţi. Cei care vor la Guvern trebuie să spuna din start, să nu pretindă la listă”, a mai spus Streleţ.

1 Comment

  • Daca nu vor camera si prin uramre sa fie informati alegatorii,ap e clar ca se ascund si fac eencalcari dupa cum le trasneste mintea lor scurta.Sa stearga putina TOTI eejn frunte cu SAPOSCA.

Leave a Reply