Connect with us

Politică

Canditatul independent la prezidențiale, Igor Dodon, spune care este scopul real al exit-poll-ului prin telefon la alegerile prezidențiale

Igor Dodon: Scopul real al exit-poll-ului la telefon, care a fost anunțat recent de un grup de ONG-uri din țara noastră, este de a destabiliza situația în Republica Moldova după alegerile prezidențiale. Opinia a fost expusă de Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

„Oameni buni, ce fel de exit-poll-uri la telefon? Ce e cu aberațiile astea? În toată lumea exit-poll-urile se fac la biroul electoral. Cineva vrea să mai spele vreo 3 milioane de lei, 150 de mii de euro. Care exit-poll la telefon, oameni buni?! Ce fel de obiectivitate? Ce vreți să faceți voi? Să arătați că cineva a câștigat, știind care e situația, că arată sondajele voastre interne că Dodon e cu mult înainte”, a spus candidatul independent.

Igor Dodon a avut un mesaj și pentru finanțatorii externi, care au alocat bani pentru organizarea acestui exit-poll la telefon:

“Stimați parteneri, cei care finanțați prin granturi pe cei care vor să facă destabilizări, nu vă implicați în trebuirile interne ale Republicii Moldova”

Populare