Connect with us

Politică

Candidatul la funcția de Președintel al Republicii Moldova, Igor Dodon, a discutat cu cetățenii din sudul țării

În calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru în zona de sud a țării, raioanele Cahul și Vulcănești. În satul Frumușica, Dodon s-a întâlnit cu localnicii, dar și cu cetățenii din Chioselia Mare și Borceag.

“Mă bucur foarte mult că cetățenii noștri sunt foarte receptivi, adresează întrebări, propun soluții. Sunt plăcut surprins de acest dialog deschis. Împreună, vom reuși!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Igor Dodon a vizitat unul dintre cei mai mari producători de vinuri din regiune. Chiar în plantația de viță de vie, președintele a discutat cu muncitorii și a  participat la recoltarea strugurilor

“Cunosc foarte bine și de mult timp această îndeletnicire! Tatăl meu m-a învățat să culeg struguri, iar acum transmit aceste deprinderi și feciorilor mei”, a mai povestit Dodon.

În continuare, candidatul la funcția de șef al statului a vizitat combinatul de panificație din Cahul. Igor Dodon a declarat că în pofida secetei, pandemiei și crizei economice, guvernarea a reușit să mențină stabilitatea macroeconomică și să respecte angajamentele privind achitarea salariilor și a pensiilor.

Populare