Connect with us

Politică

Bugetul municipal pentru anul 2022, votat în prima lectură de consilieri

Bugetul municipal pentru 2022 a fost votat în primă lectură. Primarul general Ion Ceban a adus mulțumiri consilierilor care au susținut proiectul și celor care au participat la consultările multiple pe marginea proiectului bugetului municipal pentru anul 2022 şi s-au implicat activ, venind şi cu sugestii şi propuneri pe marginea documentului.

„Proiectul a fost prezentat consilierilor din toate fracţiunile municipale, primarilor de suburbii, dar şi în preturi, unde a avut posibilitatea să vină orice cetăţean al capitalei, societatea civilă şi experţii în domeniu. Toate propunerile au fost incluse.

Bugetul municipal pentru anul 2022 a fost majorat, pentru implementarea mai multor proiecte de infrastructuară și a celor sociale, necesare pentru oraș și pentru oameni. Este logic să ne implicăm, pentru că de acţiunile şi munca noastră depinde viitorul copiilor noștri, al tinerilor, medicilor, oamenilor de cultură, dar și al tuturor locuitorilor acestui oraş”,  a declarat Ceban.

Primarul spune că de fiecare în parte depinde dezvoltarea orașului și confortul locuitorilor în sectoarele capitalei și suburbii. Documentul urmează să fie votat și în lectura a doua.

Populare