Blue Air îşi propune să mărească flota Air Moldova, să extindă destinațiile curselor, dar și să asigure un produs calitativ și accesibil pentru pasageri

8 octombrie 2018 20:421 comentariuVizualizări:

Compania Blue Air îşi propune să mărească flota Air Moldova, să extindă destinațiile curselor, precum și să asigure un produs calitativ și accesibil pentru pasageri. Declaraţia aparţine directorului Blue Air, Marius Puiu, şi a fost făcută în cadrul unui briefing de presă, la care au mai participat directorul comercial al companiei, Tudor Constantinescu, directorul companiei „Civil Aviation Goup” Dzintars Pomers, precum și directorul „Air Moldova”, Iulian Scorpan, scrie timpul.md.

Reprezentanții companiei românești, care a devenit principalul acționar al Air Moldova, au declarat că, sprijinindu-se pe experiența proprie de dezvoltare a Blue Air, și în parteneriat cu colegii din Republica Moldova, intenționează nu doar să păstreze statutul de companie aeriană națională pe care îl are Air Moldova, dar și să dezvolte semnificativ acest potențial, transformând compania în unul din cei mai buni operatori regionali.

La rândul său, directorul comercial al companiei Blue Air a dat asigurări presei că datorită eforturilor comune va fi asigurată o creștere stabilă și dezvoltarea Air Moldova, care va deveni un reprezentant de vază al familiei companiilor aeriene europene. Iar directorul Air Moldova, Iulian Scorpan, este sigur că, din acest moment, compania va avea un nou impuls de dezvoltare.

În acelaşi timp, reprezentanții Blue Air au declarat că nici profilul, nici denumirea, nici identitatea Air Moldova nu se vor schimba. Compania își va continua activitatea, dar va avea deja acces la resurse și posibilități suplimentare.

1 Comment

Leave a Reply