Connect with us

Politică

Azi am putea alege între stabilitate și incertitudine sau poate chiar haos. Eu pledez pentru stabilitate, spune Ion Ceban

Edilul Capitalei, Ion Ceban, și soția sa Tatiana Țaulean și-au exercitat dreptul la vot, împreună au declarat că au ales un viitor mai bun aici, în Republica Moldova.

„De noi azi depinde cum se va dezvolta țara și ce urmează în următorii ani, ce curs de dezvoltare va avea Republica Moldova. Azi am putea alege între stabilitate și incertitudine sau poate chiar haos. Eu pledez pentru stabilitate. Avem responsabilitate față de popor și copii și eu cred și știu că putem fi uniți pentru Republica Moldova și toată experiența să o aplicăm pentru dezvoltarea țării”, a declarat Ion Ceban, după ce a ieșit din secția de votare.

„Sunt și eu parte a acestei țări, copiii cresc aici, părinții sunt aici, de asta este important ca țara să se dezvolte armonios. Am votat pentru un viitor frumos, dar acest lucru este posibil doar datorită conjugării eforturilor tuturor”, a spus Tatiana Țaulean.

Populare