Connect with us

Politică

Aurelia Peru, despre creșterea alarmantă a prețurilor: Schimbând subiectul pe “diaspora”, politicienii ignoră problemele noastre

“Cu prețuri ca în metropole europene! Asta înseamnă că ne “integrăm”?” Politologul Aurelia Peru bate alarma, într-o postare pe Facebook aceasta scrie că în timp ce politicienii sunt în plină campanie electorală, prețurile cresc alarmant.

“Astăzi am intrat in supermarket. După costițe de porc. Pentru borș. 109 lei kg. Să – l mai fac sau nu??? Cred că celor implicați în campanie electorală, acum, le-a scăpat din vedere realitatea noastră. Schimbând subiectul pe “diaspora”, ignoră problemele noastre. Domnilor concurenți electorali, cei de “la” Italia consumă spaghetti. Eu vreau să prepar un borș pentru familia mea. Dar mă costă cât un prânz la Roma. Haideți să facem politică, nu joc de a “baba oarba”. Ce- i cu inflația? Ce- i cu importul de carne? Care- i situația producătorului autohton? Asta -i problema! Pentru Moș Ion Roată cazul Cealos nu creează subiecte de nuvelistică românească. Totuși, fac un borș. Ca la țară. Dar cu preț ca în metropole europene. Asta înseamnă că ne “integram”?

Populare