Connect with us

Politică

Atac dur al lui Dorin Chirtoacă la adresa unei doamne. Vezi momentul surprins de jurnaliști

Dorin Chirtoacă, președintele demisionat al Partidului Liberal, actual membru și candidat al AUR pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, astăzi a dat dovadă de lipsă de educație și respect. Acesta a încercat să se arunce în fața liderilor Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, dar până a ajunge la ei a sărit în spatele deputatei Adela Raileanu.

”Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a.

Chirtoacă și alde dânsul au fost și rămân emblema dreptei in Moldova. Emblema haosului, a bădărăniei, a furtului miliardului, a incompetenței în administrație, a corupției, emblema iresponsabilității față de cetățeni.

Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a fost reacția lui Igor Dodon, după acest incident cu Dorin Chirtoacă.

Agenții SPPS și polițiștii au intervenit pentru a restabili ordinea publică, inclusiv au înlăturat obstacolul pus de către reprezentanții AUR în fața celor peste 20 de mii de participanți la marșul de astăzi.

Populare