Connect with us

Politică

Angajamentele electorale ale Maiei Sandu, criticate de internauți: Chiar crezi că moldovenii sunt atât de proști, precum îi ai?

Angajamentele electorale publice de lidera PAS, Maia Sandu, care a depus astăzi actele pentru înregistrarea în cursa prezidențială din acest an, sunt tratate cu rezerve de internauți. Fostul deputat Andrei Țurcanu susține că limbajul Maiei Sandu e desprins din arsenalul propagandei comuniste.

“Parcă-i copiat din „Codul moral al constructorului comunismului”. Același limbaj elementar, „pentru masele largi de oameni ai muncii”, scrie Țurcanu, într-o postare pe Facebook. De aceeași părere este și ex-deputatul Valentina Cușnir: “Nu te mai credem, Maia, chiar să rozi și la troscot!”

Și economistul Gheorghe Costandachi constată, cu regret, că lidera PAS nu-și respectă angajamentele luate.

“Dragă M. Sandu, în luna decembrie 2018 și în luna februarie 2019, în toiul alegerilor parlamentare, exact tot așa ai promis ceva, că nu vei face coaliții monstruoase. Crezi mai are rost să mai dai jurăminte? Chiar crezi că moldovenii sunt atât de proști, precum îi ai?”, scrie Gheorghe Costandachi.

Populare