Connect with us

Politică

Andrei Năstase o acuză pe Maia Sandu și PAS de lașitate

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, o acuză pe Maia Sandu și PAS de lașitate. În cadrul unei intervenții live pe Facebook, președintele PPDA a declarat că țara are nevoie de oameni de caracter, curajoși, care și-au demonstrat dragostea față de țară.

„Nu au stat prin jilțuri, comode și moi, pe la Guvern, pe la Parlament, atunci când țara asta era supusă unui genocid social, unui jaf fără precedent, unui război permanent”, a declarat Năstase.

O acuzație similară a fost lansată și de către deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, în comentariu la o postare a colegului său de la PAS, Sergiu Litvinenco.

“Sergiu, fricoși sunt oamenii care în 2015-2016 luptau în stradă sau cei care atunci erau în Guvern și ne priveau de la fereastră? Eu înțeleg toate momentele acestea politice, dar mai atent în exprimări, că s-ar putea să ofensezi prea mulți oameni și să atingi niște emoții pe care nu toți le cunosc”, a scris Plîngău, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Andrei Năstase le-a sugerat moldovenilor să o întrebe pe Maia Sandu, candidatul PAS la funcția de președinte, unde a fost și ce a făcut în ultimii 10 ani.

“Unde erați când se furau miliardele, unde erați când se transforma țara într-o spălătorie, unde erați când oamenii plecau în țară, ce ați făcut voi?”, a conchis Năstase.

Populare