Analist, despre țeapa trasă de Sandu diasporei: Păi, voi ce ați așteptat de la reprezentanta clanului Lucinschi-Filat, dragi cetățeni?

3 ianuarie 2019 17:240 comentariiVizualizări:

Exponenţii diaporei au fost traşi pe sfoară de către lidera PAS, Maia Sandu, în binecunoscutul stil brevetat de Filat şi Lucinschi. De această părere este juristul şi analistul politic Vitali Catană, într-un articol publicat pe platforma Vox Publika
“Apar voci de prin diasporă care se arată nemulțumite de faptul că Maia i-a păcălit și nu le-a dat nici un loc pe circumscripții în diasporă sau pe lista ”ACUM”. Păi, voi ce ați așteptat de la reprezentanta clanului Lucinschi-Filat, dragi cetățeni? Corectitudine? Degeaba. Vulpoiul a plecat, dar locul i l-a lăsat vulpiței”, scrie autorul citat
Catană spune că ar fi fost corect ca în circumscripțiile din diasporă să candideze moldoveni stabiliţi cu traiul în străinătate.
“Nu ați luat în seamă și când am spus că ar fi corect ca în circumscripțiile din diasporă să candideze oameni din diasporă. Ați urmat ca niște soldați disciplinați pe Maia”, mai scrie Catană. “Și după toate astea vă plângeți că nu aveți noroc?! … Poate că mai potrivit ar fi să vi se spună că așa vă trebuie, că nu vă vine nici măcar mintea cea de pe urmă?”, conchide analistul citat.

Leave a Reply