Connect with us

Politică

Analist, despre Maia Sandu: Nu putem vorbi de valori și standarde morale

Faptul că Maia Sandu a devenit prim-ministru în urma înțelegerii cu Dmitrii Kozak constituie, indiscutabil, un act de trădare care o va costa scump. Opinia a fost expusă de către politologul Vitali Catană pentru Politics.MD. Acesta a mai spus că lidera PAS este marioneta unui grup obscur de persoane, care acționează împotriva intereselor cetățenilor și dincolo de limitele legii.

„În acest sens e suficient să amintim doar de furtul miliardului. Prin urmare, nu putem vorbi de valori și standarde morale în cazul dânsei, ci de interese ascunse. Din acest motiv liderul PAS trădează partenerii fără scrupule si remușcări. În plus, în raport cu alegătorii unioniști Maia Sandu a avut o atitudine cinică, insultandu-i cu replici neavenite. Iar asta o va costa, pentru că e vorba de alegători cu memorie acută și cu demnitate și nu-i vor ierta Maiei Sandu derapajele și trădările”, a concluzionat analistul politic.

Amintim că ieri, liderul mișcării “Antimafie” Sergiu Mocanu a declarat că în vara anului 2019, Maia Sandu a fost propusă la funcția de prim-ministru de către Dmitri Kozak.

Populare