Connect with us

Politică

Am o bănuială că Maia Sandu nu știe ce face, spune liderul Antimafie

Politicianul Sergiu Mocanu susține că Maia Sandu nu știe ce face. În opinia acestuia, în funcția de președinte al țării Sandu nu este competentă să ia decizii, lucru demonstrat prin înaintarea candidatului la funcția de premier și declarația imediată a PAS că nu-și va susține colegul pentru această funcție.

”Ea a fost un om cu statură intelectuală și politică scundă, fără experiență, trecută prin investițiile occidentale cu diplome fără cunoștințe. Ea a ajuns într-o funcție în care nu poate lua decizii. Ea (Natalia Gavriliță – n.r.) spune că eu îmi asum un program de guvernare, iar imediat partidul din care ea face parte spune că nu va vota și nu va veni, vă asigur că asta-i o confuzie totală. Așa nu ai voie să faci politică. Am o bănuială că Maia Sandu nu știe ce face”, a declarat la un post local de televiziune.

Potrivit lui Mocanu, Maia Sandu este un politician care nu are aptitudini de a lua decizii.

”Cum să lupți cu absurdul ăsta, dacă omul acesta o lună nu comunică, mai mult decât atât ofițerii ei de comunicare transmit prin toate studiourile mesaje că vor merge la Curtea Constituțională să obținem o decizie de autodizolvare a Parlamentului, iar toți constituționaliștii din țară spun – intrați în normalitate”, a declarat politicianul.

Amintim, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, de asemenea a declarat că nu înțelege de ce PAS a anunțat că nu o va vota pe Natalia Gavriliță, desemnată de președintele Maia Sandu la funcția de premier. În opinia lui Năstase, poziția pe care a luat-o PAS este bizară și contradictorie.

Populare