Connect with us

Politică

Alegătorii din diasporă, care votează în țările UE, sunt anunțați că vor fi transportați gratuit la secțiile de votare și că vor primi și 50 de euro

Dovadă de cumpărare a alegătorilor în diasporă. O moldoveancă stabilită în străinătate scrie pe pagina sa de socializare că alegătorii din diasporă, care votează în țările UE, sunt anunțați că vor fi transportați gratuit la secțiile de votare și că vor primi și 50 de euro, iar cei din România 300 de roni.

Tatiana Paunescu mai scrie că duminica va ieși la vot și va vota împotriva omului care dorește legalizarea homosexualilor și organizarea paradelor gay; împotriva lichidării Moldovei ca stat și alipirea de vreo soră sau frate; împotriva omului care a traumatizat mii de copii prin afacerea cu camerele de filmat și detectoare de la BAC; împotriva omului care a participat activ la distrugerea sistemului și de învățământ, mărind astfel numărul de șomeri și migranți; împotriva omului care vrea să influențeze negativ relațiile Moldovei cu Rusia. Și a celui care vrea să șteargă 9 mai din istorie.

”Acum ca niciodată a venit momentul să ne unim și să spunem nu colonizării Moldovei, nu paradelor de homosexuali pe străzile orașelor, nu desfrâului, nu lichidării Moldovei ca stat”, scrie aceasta.

Moldoveanca își amintește de anul 2009, când oamenii au ieșit alături de politicienii care promiteau ceea ce lumea voia sa audă, dar unde s-a ajuns.

”Atunci au jucat același teatru ieftin care ne-a cumpărat, unire cu Europa, salarii mari, studii si medicina de calitate, combaterea corupției. Ce avem nimic din cele promise. Noi le-am permis sa ne fure tara, noi toți suntem complici la furtul miliardului, noi i-am ales si le-am oferit posibilitatea sa ducă tara de râpă fără sa înțelegem un lucru important, ei sunt angajații noștri și nu invers. Azi aud cum promit ca vor da după gratii judecătorii si procurorii in felul acesta vor lupta cu corupția, începeți de la voi si cu voi, voi dragi politicieni sunteți cei mai corupți luptați cu poftele si lăcomia voastră si țara va scăpa de corupție cât ai clipi”, mai scrie moldoveanca.

Populare