Connect with us

Politică

Ala Mindicanu: Maia Sandu acționează eficient în distrugerea unității forțelor pro-UE din Republica Moldova

Maia Sandu acționează eficient în distrugerea unității forțelor pro-UE din Republica Moldova. În rezultat, lidera PAS și formațiunea pe care o conduce va intra într-un nou Legislativ cu o minoritate gălăgioasă, dar impotentă. De această părere este președintele Asociației moldovenilor din Canada, Ala Mindicanu.

Aceasta a scris într-o postare pe Facebook că “însăși Maia “a pierdut” cu totul vectorul democratic, ținând “batista pe țambal” în continuare”.

Mindicanu a făcut o radiografie a principalului candidat de dreapta la alegerile prezidențiale din Moldova.

„Urmăriți mesajul Maiei: La putere sa vină oameni buni. Ce-i asta? Miopie sau inducere voită în prostie? Nu specialiști, nu oameni cu principii și valori, care vor putea schimba sistemul, nu refacerea sistemului de drept, lustrația corpului judecătoresc corupt, nu aplicarea strictă a legilor convenite cu UE în Acord, ci… oameni buni… offf”, se arată dezamăgită Mindicanu.

Totodată, președintele Asociației moldovenilor din Canada este indignată de faptul că Maia Sandu nu a avut puterea să adune în jurul său toate partidele de dreapta pentru a înainta un singur candidat la prezidențiale. “Dar NU PE SINE. Ea a pierdut o dată în competiția cu Dodon. Vorba lui Einstein – e o inepție să repeți același experiment, așteptând rezultate diferite…”, spune Mindicanu.

Într-un final, Ala Mindicanu sugerează că Maia Sandu este un Iurie Roșca, care “ziua striga în copaci “Jos comuniștii”, iar noaptea bea coniac la Voronin în birou”. Doar că de această dată, lidera PAS pune în aplicare planul lui Kozak, consideră Mindicanu.

“Cine nu învață din lecțiile istoriei, riscă sa repete aceleași gafe”, a conchis Ala Mindicanu.

Populare