Connect with us

Politică

Activiștii PPDA continuă războiul cu Maia Sandu: A făcut parte din guverne în perioada în care s-au spălat și s-au furat miliarde

Activiștii PPDA continuă războiul cu lidera PAS, Maia Sandu. În opinia lor, Sandu este un politician populist, cu obrazul gros, fără scrupule, care s-a folosit de spiritul miscării protestatare pentru a-și fonda partidul.

“Nu votez cu Maia! A făcut parte din guverne în perioada în care s-au spălat și s-au furat miliarde! A tăcut. Nu a ieșit la tribună să denunțe! Este un politician populist și cu obrazul extrem de gros, nu a avut niciun fel de scrupule să se folosească de spiritul mișcării protestatare pentru a-și fonda partid ca să obțină câștiguri politice. Fondarea PAS-lui nu a fost altceva decât o încercare nedemnă, lipsită de onestitate de a compromite credibilitatea PPDA și de a-l substitui, confiscând mișcarea protestatară!”, scrie activista PPDA, Lilia Vition-Bodarev, într-o postare pe Facebook.

Vition mai spune că Sandu l-a înlăturat, cu ajutorul unor aliați de la Bruxelles, pe Andrei Năstase din cursa pentru fotoliul de președinte al țării, în anul 2016.

“A desconsiderat voința populara, inlaturandu-l intr-un mod josnic (cu sprijinul PLDM prin culoarele de la Bruxelles) pe liderul Miscarii protestatare din cursa electorala 2016! În calitate de prim ministru a demonstrat că este un politician nechibzuit, incapabil de a lua decizii bune în situațiile dificile. În cursa electorală din 2020 mizează nu pe votul de încredere al cetățenilor (nu l-a primit nici în 2016), ci pe ura fata de Dodon”, a mai scris Lilia Vition-Bodarev.

Populare