TOP 5 MILIONARI IN CRIPTOVALUTA

18 decembrie 2018 14:190 comentariiVizualizări:
De cand si-a facut aparitia pe terra, omenirea se afla in cautarea oportunitatilor pentru o viata mai buna invetand diferite industrii care ofera astfel de posibilitati atat antreprenorilor cat si celora din publicul larg…
Personalitatile care stiu sa-si focuseze privirea spre viitor si sa inteleaga profiturile care ar putea fi extrase di dezvoltarea tehnologiilor care abea de-si dau startul n-au ezitat oportunitatea nici in cazul criptovalutelor chiar atunci cand ecestea se aflau doar in faza incipienta. Desi investigatiile in domeniu erau inca, la fel ca orice tehnologie noua, destul de riscante, acestia s-au hotarit, totusi, sa mearga la risc si remunerarile lor au depasit toate asteptarile. Aici vreau sa va aduc poveștile celor din top 5 Bitcoin milionari.
1. Charlie Shrem
Charlie Shrem isi facea studiile la Brooklyn College în 2011, când a aflat prima dată despre Bitcoin.  El a cumpărat 500 de monede pentru 3 $ în loc de a le produce.  Atunci cand prețul acestora a crescut la 20 $, el a mai cumpărat o mie.  Mai târziu, a fondat compania Bit Instant, care a permis utilizatorilor sa cumpere Bitcoin de la mai mult de 700.000 de magazine, inclusiv Duane Reade și Walmart.  Începând de la momentul lansarii Bit Instant a recodificat Bitcoin in suma totala de 14 milioane $.  În cele din urmă Shrem s-a imbogatit enorm datorita procurarii celor 500 monede ieftine.  Astazi, averea lui Charlie Shrem este de circa 45 milioane $.
2. Fratii Winklevoss
Fratii gemeni Cameron si Tyler Winklevoss si-au facut faima nu doar datorita disputei lor cu Mark Zuckerberg si Facebook, dar si datorita investigarilor in Bitcoin fapt care i-a lansat, de asemenea, în această listă. Ei au început să lucreze cu Bitcoin încă din primele zile de la aparitia acestuia si, potrivit NY Times, au investit 11 milioane $ în aceasta moneda, ceea ce-i face sa ajunga drept unii din cei mai bogati membri al clubuluil Bitcoin. În 2013, fratii au facut declaratie cum că sunt deținătorii al 1% din numărul total de Bitcoin existenti pe piata criptovalutara valoarea netă ale carora este de mai mult de 400 milioane $.
3. Yufu Guo
Fiind student la Universitatea din New York, Yufu Guo s-a preocupat de mineritul Bitcoin pentru a castiga ceva bani în plus cu ajutorul carora isi platea chiria si alte facturi. În cele din urmă, constientizand potențialul și viitorul tehnologiei Bitcoin blokcheyn, a renunțat la școală și a fondat prima companie pentru producția circuitelor integrate specifice aplicației (ASIC) pentru Bitcoins numit Avalon.  Cipurile ASIC sunt de aproape 50 de ori mai rapide decat placile grafice totodata fiind mult mai ieftine. Aceasta inventie a provocat un adevarat boom in comunitatea Bitcoin si a dat un impuls enorm dezvoltarii Avalon. Pe atunci,minerii erau dispusi sa plateasca bani grei pentru ASIC, bunaoara la Ebay a fost vanduta o masina de minerit la un pret de 20000 $ avind o valoare reala de doar 1.500 $…
4. Jered Kenna
Un fost marinar care este deja un antreprenor Bitcoin bine-cunoscut Jered Kenna, de asemenea, isi are locul sau in lista de miliardari Bitcoin.  El a început cu achiziționarea primului lot de Bitcoins pentru 0.2 $ pe monedă, pe care, mai tarziu, i-a vandut contra    258 $ fiecare. Nu prea se da cu dorinta sa dezvaluie numarul de Bitcoin pe care-l detine, dar, potrivit zvonurilor, acesta este estimat la 30 milioane $.
5. Roger Ver
S-a facut cunoscut,in primul, datorita proiectelor sale pentru Adunarea legislativa a statului California in 2000. Cand a aflat pentru oara despre Bitcoin, si-a abandonat proiectele si s-a dedicat studierii literaturii la tema petrecand-usi mai tot timpul in lecturarea informatiilor despre criptovaluta nou aparuta. Amintindu-si de acea perioada, spunea ca isi lasa doar o ora pe zi pentru somn, motiv din cauza caruia a fost nevoit sa urmeze si un tratament la spital.
A devenit unul dintre primii investitori Bit Instant, in plus, este cunoscut ca un bun prieten cu Charlie Shrem.  Dar cea mai mare investitie a sa, care a adus milioane de dolari, erau BitPay, Ripple și Blockchain.  Aceste trei proiecte i-au adus un profit ce l-a facut milionar averea sa enumerand mai mult de 52 milioane de dolari SUA. Din cauza atasamentului sau fata de Bitcoin si imlicarea totala in aceasta criptomoneda este numit „Bitcoin Isus“.  La moment, este imlicat in diverse proiecte Bitcoin.

Leave a Reply