Connect with us

Politică

500-600 de persoane au intervenit în acest weekend pentru a curăța străzile și trotuarele din capitală

O „armată” de 500-600 de persoane au intervenit în acest weekend pentru a curăța străzile și trotuarele din capitală. Despre aceasta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău din această dimineață. Cât ține de zonele în care nu s-a reușit să se deszăpezească, Ion Ceban spune că drumarii nu sunt vinovați, iar vina să fie dată pe el.

„În acest weekend am avut zăpadă. Cu mici excepții s-a lucrat bine, non-stop, atât mecanizat cât și manual. S-a intervenit pe străzi, în curți, la intrările și ieșirile din oraș

Mulțumesc tuturor angajaților. Repet cât timp orașul doarme, oamenii ies noaptea pentru a curăța zăpada, pe trotuare, străzi, în stații, în parcuri. Se lucrează la maxim.

Cu toate că periodic a nins continu, continuu oamenii au lucrat.  Rog ca atunci când și mass-media, sau oricine fac subiecte despre că o zonă sau alta nu este curățată, dați vina pe mine că ceva nu reușesc, dar nu pe serviciile municipale. Oamenii lucrează din greu, oamenii lucrează dedicat, cei care au ieșit prin oraș indiferent de oră, au văzut că este curat, iar angajații primăriei erau la datorie. Și atunci când toată noaptea stau cu lopata în mână, cu mătura, la volanul tractorului toată noaptea, pentru a face ca străzile să fie curate, iar după tură ajung în fața televizorului și acolo se spune că iar nu au întreprins nimic, este pur și simplu inuman”, a precizat edilul.

Primarul spune că data viitoare va face public unele mesaje din chatul comun, cu informațiile transmise din minut în minut de toți responsabilii la fiecare oră a nopții.

Populare