Viceministrul de externe Lilian Darii a avut o întrevedere cu noul reprezentant al UNICEF, Desiree Jonsma

12 septembrie 2017 19:280 comentariiVizualizări:

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene, Lilian Darii, a avut o întrevedere astăzi, 12 septembrie 2017, cu noul reprezentant al Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii – UNICEF în Republica Moldova, Desiree Jongsma, cu ocazia prezentării scrisorilor de cabinet. Viceministrul Darii a asigurat-o pe reprezentantul UNICEF în Republica Moldova de întregul sprijin în îndeplinirea mandatului său.

lilian_darii

Oficialul moldovean şi-a exprimat încrederea că Programul de ţară UNICEF pentru anii 2018-2022 va fi realizat cu succes. În același timp, el a subliniat interesul autorităților Republicii Moldova de a coopera eficient cu UNICEF pentru realizarea proiectelor de interes comun, inclusiv în regiunea transnistreană a Republicii Moldova, menționează un comunicat de presă al Ministerului de Externe.

La rândul său, Desiree Jongsma a dat asigurări că echipa de ţară UNICEF va susţine agenda Guvernului Republicii Moldova în domeniul protecţiei copiilor, dar şi pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă pertinente acestei problematici.

Taguri:

Leave a Reply