Un bărbat a fost reținut după ce și-a omorât în bătaie amicul

11 august 2017 13:300 comentariiVizualizări:

Un bărbat de 41 de ani, din orașul Comrat, riscă ani grei de închisoare, fiind suspectat că și-ar fi ucis prietenul, de 55 de ani.  Anterior, suspectul a fost condamnat pentru omor, menționează un comunicat al Inspectoratului Național de Investigații.

1

Cadavrul bărbatului cu semene de moarte violentă a fost depistat la 2 august curent, de concubina acestuia, care a și alertat poliția.  

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că în seara zilei de 1 august, suspectul se afla în ospeție la victimă, la un moment dat,  între ei s-a iscat un conflict.  În  consecinţă, bănuitul a început să-şi bată prietenul, aplicâd-ui multiple lovituri pe diferite părţi ale corpului, până l-a omorât, după care a fugit de la fața locului.  

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigaţii, efectuate  de  angajaţii Direcţiei Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Comrat şi  BPDS „Fulger”, la 10 august curent, suspectul a fost localizat şi reţinut pe traseul Băcioi-Chişinău.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore şi riscă să-şi petreacă următorii 15 ani în închisoare.

Leave a Reply