Fracţiunea comunistă din Consiliul Raional Şoldăneşti se răreşte: un grup de consilieri părăseşte formaţiunea

24 decembrie 2013 15:153 comentariiVizualizări:

Un grup de consilieri comunişti din cadrul Consiliului Raional Şoldăneşti a anunţat că părăseşte rândurile formaţiunii şi că aderară la Partidul Democrat din Moldova. “Motivul principal al demisiei noastre din PCRM este transformarea acestui partid într-o forţă politică extremistă şi reacţionară, care promovează violenţa în societate şi îndeamnă la încălcarea ordinii publice”, se conţine într-o declaraţie a acestora.

2

“PCRM acţionează în ultima vreme împotriva intereselor naţionale ale Republicii Moldova, încercând să blocheze cursul european dorit de majoritatea societăţii”, susşin consilierii. “Adeziunea noastră la PDM este motivată de viziunea social-democrată modernă a acestui partid, de eforturile constante făcute de PDM pentru protecţia socială a celor nevoiaşi şi pentru creşterea generală a nivelului de trai în republică. Susţinem de asemenea orientarea pro-europeană a PDM şi vedem în apropierea Moldovei de Europa o şansă importantă pentru dezvoltarea ţării noastre”, mai declară foştii consilieri comunişti din Şoldăneşti.

“Îi îndemnăm pe toţi membrii PCRM să-şi facă propriile examene de conştiinţă şi să aibă curajul de a pleca dintr-un partid care vrea doar scandal şi haos în ţară şi care nu mai reprezintă interesele Republicii Moldova”, au mai spus aceştia.

3 Comments

  • Toti vor parasi PCRM, pentru ca acet partid nu mai lupta pentru oameni, dar lupta pentru Tkaciuk si interesele Rusiei. Oamenii adera la PDM pentru ca vad in el un partid puternic, pro Moldova si pro European!

  • Nu e doar un grup de consilieri este o intreaga fractiune al PCRM ce adera la PDM si cei ce au si recunoscut ca doresc sa faca parte dintr-o echipa ce munceste pentru prosperitatea tarii si nu pune pedimente precum o face PCRM actualmente.

  • Intr-adevar daca fractiunile raionale sustin cursul modernizarii si dezvoltarii europene de ce sa tot stagneze la PCRM pe cind acestea pun doar piedimente pentru stabilitatea si succesul Republcii Moldova . PDM i-a amploare si succes

Leave a Reply